Пловдив

Временни ограничения на движението на някои места в Пловдив заради изборите и ремонтни дейности.

На 8 юни (събота) ще бъде въведена временна организация на движението пред административната сграда на район „Източен“, съобщават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

От 11:30 часа в кметството ще се раздават на секционните избирателни комисии необходимите книжа за вота в неделя. Поради това до приключване на процедурата ще бъде спряно движението в крайната дясна лента на бул. „Шести септември“ в участъка от магазин „Вис Виталис“ до кръстовището с бул. „Цариградско шосе“.

На 8 юни (събота) също ще бъде временно ограничено движението на моторни превозни средства в пътната отсечка от бул. „Марица-юг“ до кръговото кръстовище на бул. „Шести септември“ (до „Мосю Бриколаж“) поради изграждане на нова водопроводна и канализационна мрежа на ул. „Владая“. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Също така, временно ще бъде променен маршрутът на автобусите по линия №116 от градския транспорт. В посока Митницата – кв. „Изгрев“ автобусите ще се движат по следния начин: бул. „Шести септември“ – спирка №121 – срещу ОУ „Любен Каравелов“, ще направят ляв завой на кръговото кръстовище на бул. „Шести септември“ с бул. „Източен“, след което ще завият надясно по бул. „Марица-юг” и ще продължат по утвърдения маршрут от общинската транспортна схема.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина