България

Шофьор регистрира новата си кола пиян, арестуваха го, в Ловеч разбиха оранжерия за канабис.

В Полицията в Монтана е задържан почерпен шофьор. Около 16:00 часа на 22.04.24 г. полицейски патрул спрял за проверка лек автомобил, излизащ от сградата на КАТ след регистрация. 38-годишният водач на превозното средство бил тестван за употреба на алкохол.

Пробата се оказала положителна. Дрегерът отчел 2,3 промила в издишания въздух. Мъжът отказал да даде кръвна проба за анали. Той е задържан за срок до 24 часа. Колата му е иззета от органите на МВР.

Криминалисти от районното управление  в Ловеч предприеха полицейски действия  за противодействие на производството и разпространението на наркотици.  В хода на акцията, проведена в края на миналата седмица с участието на служители от ГДБОП, е проверен семеен имот в града.

В къщата е открито помещение с монтирани осветителна, вентилационна и отоплителна системи. На адреса са намерени 83 растения от рода на конопа, в различен стадий на развитие. За срок до 24 часа е задържана 43-годишна жена. При последвалите процесуално-следствени действия, от помещение в къщата е иззета и суха тревиста маса канабис, общо 185 грама.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина