България

Тийнейджъри пребиха известен украински музикант!

Тийнейджъри нападнаха известен украински музикант. Става въпрос за Кирил Роховец, по известен с псевдонима Орфи. Престъплението е извършено в центъра на Варна, а 19-годишният младеж твърди, че с нищо не е провокирал нападателите. Имало е множество удари – един от които в лицето, вследствие на което е бил счупен носът му. Преди година младежът бяга от войната в Украйна, търсейки по-спокойно и сигурно място. Мислех, че ще намеря сигурност в България, защото моите родители и приятелите ми казваха, че тук е безопасно за нас”, обясни той. В края на февруари обаче, докато се прибира към дома си, Орфи бива нападнат от двама тийнейджъри.

„Просто вървях и гледах в телефона си, когато някакви момчета дойдоха при мен. Бяха на около 15 години, но изглеждаха видимо пияни и започнаха да ме удрят. Бях много объркан, защото до този момент никога досега не съм бил удрян. Бях шокиран, но успях да изляза на улицата и спрях първата кола на пътя. Когато го направих и шофьорът излезе от колата, момчетата се уплашиха и избягаха”, разказа младежът.

Малко по-късно последвала и втора атака. Той обаче не успява да избяга и бива повален на земята. Следва удар в лицето на украинеца. За щастие в този момент минава патрулен автомобил на полицията, а малко по-късно пристига и линейка. След инцидента нападателите биват отведени в близкото районно управление.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина