Пловдив

Състоянието на двамата младежи от катастрофата в Пловдив остава тежко.

22-годишните младежи, които оцеляха по чудо в тежката катастрофа на централен пловдивски булевард, продължават да се борят за живота си в интензивно отделение, като лекарите дават всичко от себе си те да оцелеят. Те са настанени в университетската болница „Св. Георги“ в града. По-тежко продължава да бъде състоянието на момичето като за сега няма информация за точните травми на двамата пострадали.

Припомняме че другите двама пътници в джипа загинаха на място. Това са 22-годишният Кристиан Екмекчиян и 21-годишната Теодора Николова. Предполага се, че Кристиан е карал с около 200 км./ч. по мокър път. Губи контрол над мощния джип, удря се в крайпътните дървета, които на мига са отсечени от скоростта и тежестта на возилото. От силния удар джипът пък буквално е разполовен. 

Служители на КАТ и Бърза помощ са категорични, че е истинско чудо в подобна катастрофа да има оцелели.

Междувременно стана ясно, че водачът Кристиан Екмекчиян е имал 16 нарушения на пътя само за скромните си 3 години опит зад волана. Майка му е служителка на КАТ в отдел „Регистрации“. 

До няколко денасе очаква да излязат резултатите от пробите за алкохол и наркотици на Кристиан Екмекчиян съобщиха от Полицията в Пловдив.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина