България

Разкол в партия „Величие“. Депутатът Ивелин Михайлов бил заплашван.

Депутатът от партия „Величие“ Ивелин Михайлов, разкрива сериозни вътрешни конфликти в партията. Според него, Николай Марков, председателят на парламентарната група на партията, е заплашвал Михайлов и други членове на партията с различни форми на натиск и заплахи, за да ги принуди да се откажат от партийни позиции или да подкрепят програмно правителство, което противоречи на предизборните обещания на партията.

Михайлов твърди, че записът, който е направил, служи като доказателство за тези заплахи. Според неговите думи, Марков и други лица от партията са му казали, че ако не прехвърли ръководството на партията на Марков, той ще бъде унищожен, а също така му било обещано, че могат да му решат финансовите и политическите проблеми с едно щракване на пръстите.

Михайлов също така изрази недоволство от факта, че в групата на депутатите от „Величие“ е било обявено, че няма да подкрепят нито първото, нито второто, нито третото правителство, което е в противоречие с очакванията и обещанията към избирателите. Той настоява, че ако хора като Николай Марков, Виктория Василева и Георги Куков не искат да работят по честен начин, те трябва да отстъпят местата си на тези, които са готови да изпълнят задълженията си коректно.

Това разкритие подчертава дълбоките вътрешни конфликти и противоречия в партията „Величие“, които могат да имат сериозни последствия за нейната бъдеща политическа стабилност и доверие сред избирателите.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина