Свят

При 100% обработени бюлетини, Владимир Путин печели изборите.

Досегашният президент на Руската федерация Владимир Путин получи 85,13% от гласовете след обработката на 100% от протоколите на изборите за държавен глава. Тези данни бяха публикувани на уебсайта на руската Централна избирателна комисия.

Брой на териториалните избирателни комисии е 128. Броят на териториалните избирателни комисии, които са предали информация е 128. Резултатът на Путин Владимир Владимирович е 85,13%“.

Резултатът е най-висок в руската постсъветска история. На второ място остава кандидатът на Комунистическата партия Николай Харитонов с около 4,2 на сто.

В наши дни няма нищо невъзможно, но на всички е ясно, че бихме се доближили само на крачка от Трета световна война. Не мисля, че някой има интерес това да се случва. Войски на НАТО и сега присъстват в Украйна. Знаем го. Чуваме френска реч, английска реч. Това не води до нищо добро, първо за тях, защото техните хора загиват. В крайна сметка решението не е наше и ако някой иска да прикрива проблемите вътре в страната си с агресивна външна политика това е добре познат и често използван трик“, заяви Путин.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина