БългарияСофия

Поставиха скоба на нарушител в София. Той потегли с нея, не я бил видял!!! Видео!!

Инцидентът, при който мъж се опитал сам да свали поставена му скоба за паркиране в центъра на София, е пример за любопитни и необичайни ситуации, които понякога се случват в градските зони за платено паркиране. Случката е станала на инвалидни места за паркиране до Съдебната палата и е заснета на кадри, които бързо се разпространиха в социалните мрежи.

Румяна Милова, директор на „Паркиране и мобилност“ в Центъра за градска мобилност (ЦГМ), обясни подробностите около случая. Шофьорът е паркирал в зона за платено паркиране, без да плати, поради което дежурният екип му е поставил скоба. Според Милова, мъжът се е разсеял и не е забелязал скобата, която обикновено се поставя от страната на шофьора, за да бъде лесно видима.

След като потеглил с автомобила, шофьорът се е зачудил защо колата му трудно се движи. Слязъл, за да провери, и тогава забелязал скобата. Опитал се е сам да я премахне, но не е успял. След това се е обадил на ЦГМ и екипът е дошъл на място, за да отстрани скобата. Милова уточни, че скобата не е повредена, а шофьорът е заплатил таксата за премахването ѝ.

Тази случка подчертава важността на внимателното паркиране в градските зони и спазването на правилата, за да се избегнат подобни неудобства и допълнителни разходи.


Warning: Undefined array key "v" in /home/bgnomm68/public_html/wp-content/themes/jannah/framework/functions/media-functions.php on line 305

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина