Пловдив

Поредна кампания за кастрация на домашни любимци на Община Пловдив

За поредна година  Община Пловдив провежда инициатива, с която ще поощри собствениците на домашни кучета и котки да кастрират своите любимци.

Кампанията е с продължителност от 15-ти март до 15-ти декември 2024 г. В нея могат да се включат собственици на идентифицирани домашни кучета с извършена административна регистрация в Пловдив, както и собственици на домашни котки, притежаващи надлежно издадени ветеринарномедицински паспорти.

Желаещите да се възползват от условията по кампанията ще могат да получат талон за отстъпка от стойността на манипулацията „кастрация на домашно куче/котка”. Талони ще се предоставятвъв всяка от районните администрации по местоживеене или в Община Пловдив, Дирекция „Екология и управление на отпадъците“. За кучета отстъпката ще е 45 лева, за котки отстъпката ще е 35 лева.

Собственикът ще доплати остатъка от стойността на манипулацията на място във ветеринарния кабинет.

До момента участие в кампанията са заявили следните ветеринарни амбулатории/кабинети :

– Д-р Пламен Хърков – ул.”Николай Гогол” – № 18; тел.: 0887/771 537

– Д-р Николай Боянов – ул.”Константин Геров” – № 30; тел.: 0884/030 109

– Д-р Стефан Стефанов – бул.”Н. Вапцаров” – № 3; тел.: 0888/389857

– Д-р Надежда Костадинова – бул.”България” – № 276; тел. : 0888/83 83 42

– Д-р Георги Сяров – ул. „Захари Стоянов“ – № 62; : 032-24-52-07

От общината призовават в мероприятието да се включат и съдействат всички ветеринарни клиники/кабинети/амбулатории, работещи на територията на Пловдив. Заявление за участие, ветеринарните лекари могат да получат лично от Дирекция „Екология и управление на отпадъците“: ул.“Емил де Лавеле“ № 9 или заявено по електронна поща: direkcia_ecologia@plovdiv.bg

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина