България

Най бруталната рокерска банда в света „Hells Angels“ идва в Бургас за своя годишен събор

Новината за пристигането на хиляди членове на мотобандата Hells Angels в южните курорти на Бургас предизвика вълна от емоции сред местните жители и туристите. Мотобандата, известна със своите мощни мотори и специфичен начин на обличане, избра Българското Черноморие за своя годишен световен събор, който продължава цяла седмица и събира членове от цял свят.

Присъствието на Hells Angels в курортите Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас и Равда доведе до значително увеличение на полицейското присъствие. Силите на реда, включително полиция и жандармерия, заеха стратегически позиции, въоръжени с автомати, за да осигурят безопасността и реда по време на събора.

Местните жители и туристи ще бъдат изненадани и в някои случаи стреснати от внезапното увеличение на броя на мотористите и от силния рев на техните мотори. Въпреки първоначалния шок, организаторите на събора уверяват, че събитието ще премине мирно и без инциденти, като целта е да се съберат и забавляват без да причиняват проблеми на околните.

Традицията на ежегодните събори на Hells Angels датира от десетилетия и всяка година се провежда в различна част на света, привличайки хиляди членове на клуба. Тази година изборът падна на Българското Черноморие, което ще бъде домакин на това голямо събитие до 23 юни.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина