България

Надрусана и пияна жена преобърна автомобила си в канавка.

В Шуменско се е случил инцидент с автомобил, в който участвала 28-годишна жена, която била надрусана и пияна. Сигналът за преобърналия се автомобил е постъпил малко след 23:00 часа на 11 юни. Произшествието е станало между селата Дибич и Илия Блъсково.

Пристигналият полицейски екип е установил, че в колата са пътували 28-годишната жена, както и двама мъже на 38 и 56 години, от село Костена река и Шумен съответно. И тримата са били извън автомобила при пристигането на полицията и са транспортирани до шуменската болница за преглед. След прегледа са освободени за домашно лечение, тъй като нямали сериозни травми.

Полицията е установила, че жената е управлявала автомобила след употреба на алкохол и наркотици. Дрегерът е показал 1,91 промила алкохол в издишания въздух, а наркотичният тест е бил положителен за метамфетамин. Жената е отказала да даде кръвна проба за анализ и е била задържана за 24 часа в полицейското управление в Шумен. По случая са образувани досъдебни производства по Наказателния кодекс.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина