СвятСпорт

Манията по Мбапе в Реал блокира онлайн магазина на клуба. Чупи рекорди по продажби.

Трансферът на Килиан Мбапе в Реал Мадрид създаде истински фурор сред феновете на клуба. Обявяването, че Мбапе ще наследи легендарния номер 9 на Карим Бензема, допълнително подгря интереса.

Официалният магазин на Реал Мадрид вече започна продажбата на новите тениски с името на Мбапе. Въпреки че продажбите надминаха очакванията още в първия ден, това доведе до сериозно натоварване на онлайн магазина и забавяне на доставките. Според съобщение на клуба, забавянето може да продължи от 4 до 6 седмици за поръчки, включващи продукти от колекцията „Мбапе“. Останалите артикули ще продължат да се обработват и доставят в рамките на 3-4 работни дни.

На 16 юли на „Сантяго Бернабеу“ ще се състои официалното представяне на Мбапе като играч на Реал Мадрид. Очаква се стадионът да бъде напълно запълнен, като феновете ще имат възможност да видят новата си звезда в действие и да изразят подкрепата си за него и отбора.

Тениските на Мбапе вече се очертават като един от най-популярните футболни артикули в Европа, което показва големия интерес и очаквания към неговото присъединяване към „белите“.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина