Свят

Любопитно, Вечеря на 6 метра под водата предлагат в Норвегия.

Луксозна вечеря на 6 метра под вода – преживяването е възможно в Under, най-модерният ресторант в Норвегия.

Хитовият ресторант Under, за който са необходими поне пет и половина месеца предварително, за да успеете да си направите резервация, ще ви посрещне на пет и половина метра под вода.


Буквално се гмуркате в норвежката морска екосистема и ставате едновременно откриватели на чудесата на подводната вселена и на най-високия клас морска кухня.
Свежите съставки и чистите вкусове преобладават в менюто, съчетани по неповторим начин с водолазко изживяване за всички сетива, което ще ви извади от зоната на познатото. По думите на създателя на ресторанта, “Under” има за цел да осигури пътуване в неизвестното и отваря нова ниша за кулинарно- подводен туризъм”. Най-хубавото на ресторанта е, че макар да е впечатляваща туристическа атракция, кулинарното съвършенство си остава основния му притегателен център за посветените във високата кухня.

Ресторантът няма предварително написано меню, витрината с пресни продукти на Under е самия океан, който се разстила пред очите на клиента, а кулинарното вдъхновение на шеф готвача ще ви изненада с авторска селекция от ястия, на базата на пресни морски дарове и риби.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина