България

Лена Бориславова ще се отказва от имунитета си, май!!!

Лена Бориславова с емоционален пост във фейсбук.

През последните дни името ми стана повод за поредна политическа атака в навечерието на предсрочни парламентарни избори. Бях обвинена в извършването на документно престъпление. Първо, искам да благодаря на всички свои близки и съмишленици за подкрепата. По този казус, оказа се, прокуратурата ще работи. Прекрасно. Предстои истината за случилото се и за сигналоподателите на ДАНС да стане явна в съдебната зала“.

Това заяви бившият началник на политическия кабинет в правителството на Кирил Петков и настоящ депутат от ПП Лена Бориславова. Изявлението ѝ е във връзка с разкритията, че е тя автор на документни престъпления и фалшификации на подписи.

„Второ, отсега заявявам, че ще се откажа от своя имунитет в момента, в който бъде пречка за разследване.
Никой не е над закона. 

П.С. Уважавам разследващата журналистика и сдруженията с каузи – само е тъжно, когато всичко е с предизборни цели.  
Корал вече е защитен със закон! Поздравления за Антикорупционния фонд, които вчера публикуваха информация за най-дълбоко пазената и публично отричана тайна – че Нотариусът е бил сътрудник на МВР. Такъв е бил и през 2022, след като срещу него е имало разследване.  
За да може никой да не е над закона, дори в неудобни случаи като този на Нотариуса, има още много работа да се върши. А колко силни ще сме, за да я свършим, ще зависи от изборните резултати“, отбеляза Бориславова.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина