Пловдив

Историческият музей в Пловдив с благотворителен бал в подкрепа на развитието на деца в нужда

Историческият музей в Пловдив тази събота – 27.04.2024 година, ще бъде домакин на благотворителен пролетен бал по случай Деня на танцовото изкуство.

Събитието се организира от Танцово студио „Magnifique“ с ръководител и хореограф Нора Маршаха и от екипа на музея с директор Стоян Иванов. Всички събрани средства ще бъдат дарени в подкрепа на развитието чрез изкуство на деца, лишени от родителска грижа.

„Целта ни е балът да се наложи като традиция, защото вярваме че децата са най-голямото богатство. За втори път реализираме събитието. Сега сме благодарни, че имаме подкрепата на Община Пловдив и кмета Костадин Димитров“, заяви творческият организатор Нора Маршаха.

Водещи на събитието ще бъдат Инна Пепеланова и Владимир Василев.

Специално участие в програмата ще вземат част от възпитаниците на Танцово студио „Magnifique“, ученици от балетните и музикални специалности към НУМТИ „Добрин Петков“, артисти от Опера Пловдив, Стилиян Дерменджиев – цигулка, Ралица Ботева – клавир.

Пролетният благотворителен бал, посветен на Деня на танцовото изкуство, започва в 20.00 часа. Входът е само с покани, като те могат да бъдат закупени и на място, а дрескодът е официален.

„Очакваме Ви, за да подкрепим заедно децата, лишени от родителска грижа“, призова творческият организатор Нора Маршаха.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина