Пловдив

Излязоха пробите на водача от тежката катастрофа в Пловдив станала на 13-ти май. ВИДЕО

На 13 май тази година на бул. „Руски“ в Пловдив се случи тежка катастрофа, при която загинаха двама души – 21-годишният водач на лекия автомобил и 20-годишната Т.Н., негова спътничка. Апелативната прокуратура в Пловдив съобщи, че според резултатите от химическата експертиза, извършена по досъдебното производство, не са открити следи от употреба на наркотици или други упойващи вещества в кръвта на водача. Освен това, няма установено наличие на алкохол в кръвта му.

По случая е изготвена и автотехническа експертиза, която установява, че водачът е шофирал със скорост от 175 км/час. Разследването продължава с извършване на допълнителни действия.

При катастрофата пострадаха и двама души – момче и момиче на по 22 години, които също са пътували в автомобила. Те бяха настанени за лечение в болница и според информация от прокуратурата, състоянието им се подобрява.


Warning: Undefined array key "v" in /home/bgnomm68/public_html/wp-content/themes/jannah/framework/functions/media-functions.php on line 305

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина