Пловдив

ИЗЛОЖЕНИЕ В АСЕНОВГРАД ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА АВТОМОБИЛНИЯ И МОТОЦИКЛЕТНИЯ ДЕТАЙЛИНГ

Асеновград ще бъде домакин на първото по рода си събитие „Detailing Expo Weekend“, което ще събере мотолюбителите „с бензин в кръвта“. Събитието ще се проведе в хотел „Сани“ в продължение на три дни: от 21 до 23 юни 2024 г. Официалното откриване е планирано за 21-ви юни в 10:00 ч.

Това уникално изложение ще обедини ентусиасти и професионалисти в областта на автомобилния и мотоциклетния детайлинг, предоставяйки платформа за обмен на знания и демонстрации на иновативни техники и технологии. Очакват се хиляди посетители, включително собственици на коли и мотори, както и представители на различни компании.

Програмата на „Detailing Expo Weekend“ включва вълнуващи живи демонстрации, експертни сесии и обучения, и срещи с водещи специалисти в сферата. Целта на събитието е да разкрие цялата широчина на детайлинг индустрията – от най-новите технологии и продукти до усъвършенстваните техники и споделянето на най-добрите практики. Специалисти ще споделят своя опит и ще вдъхновят следващото поколение детайлинг артисти.

Това събитие ще покаже, че Асеновград е място, което предлага възможности за бизнес обмен на високо ниво и ще привлече внимание към значимостта на детайлинга в автомобилната и мотоциклетната индустрия.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина