БългарияКриминалниСофия

Ивайла Бакалова на разпит в СГП.

Софийската градска прокуратура ще разпита Ивайла Бакалова. Това заяви градският прокурор на София Илиана Кирилова преди заседанието на временната комисия, която проверява фактите около групата на Мартин Божанов – Нотариуса.

Причината – двама свидетели дали показания, че Бакалова сама потърсила услугите на Божанов и говорила с него през чужд телефон в тяхно присъствие.

В хода на работата по делото има разпитани от вчера двама свидетели, които застават с имената си, не са анонимни свидетели, които разказват, че именно тя е потърсила връзка с лицата. Именно тя – г-жа Ивайла Бакалова, е потърсила връзка с лицата Емил Писков и лицето Мартин Божанов. Тя е разговаряла от чужд телефон, не от нейния с Мартин Божанов и е търсила правна помощ. Това е, което имаме от вчера и променя доста ситуацията. Лицата са притеснени след излъчването, тъй като всеки пази правото си на личен живот, дискретност, тъй като записът е правен в техния дом и г-жа Бакалова ги уверила, че това няма да бъде излъчено в нейния запис. Действително не е излъчено, но имаме запис на лицата, чийто дом е посетила госпожа Бакалова“, коментира Илиана Кирилова, градски прокурор на София.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина