България

Един месец без следа от Ивана, родителите и обявиха 50 000лв награда.

Вече един месец 17-годишната Ивана от Дупница е в неизвестност. След като на 22 февруари напуска училище ,оставяйки мобилния си телефон там тя изчезва за всички и вече над месец, въпреки усилията на полиция и доброволци от нея няма и следа.


Сега след много ходене по мъките родителите обявиха награда от 50 000 лева ако някой помогне за намирането и или да я върне жива и здрава.

Искаме да обявим парична награда от 50 000 лева за човека, който посочи мястото, където се намира Ивана. Решихме да обявим паричната награда, защото повече от месец детето е в неизвестност. Подозираме, че може и да е отвлечена, затова и обявяваме наградата от 50 000 лева за този, който я доведе при на жива и здрава, или посочи точното място, на което се намира детето.

Майката на Ивана отправи и призив ,“Нека, който знае къде се намира, се обади, или да я доведе жива и здрава. Затова обявяваме и парична награда. Нека, ако някой знае къде е, да я доведе“ и призив към Ивана, ако ги гледа някъде: „Знай, че те обичаме и искаме само да се върнеш час по-скоро. На ръба на силите си сме“

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина