България

Делян Пеевски няма да подава оставка председател на ДПС

Позицията на Делян Пеевски, председател на ДПС, разпространена от пресцентъра на партията, изразява твърдото му намерение да не се откаже и да не предаде доверието на хората, които го подкрепят. Това изявление идва в отговор на призива на почетния председател на ДПС Ахмед Доган за оставката на Пеевски и още петима членове на ръководството на партията.

Пеевски отбелязва, че етикетите и обвиненията, които се разпространяват, са съмнителни и несъстоятелни, и че настояването за оставки е в противоречие с устава на ДПС. Той критикува авторитарните методи, които според него противоречат на демократичните принципи и законността.

В изказването си, Пеевски защитава успехите на партията и подчертава, че ще продължи да работи за „Новото начало“ и в името на по-добро бъдеще. Той категорично заявява, че няма да се поддаде на натиска и ще остане верен на думата си и на хората, които са му гласували доверие. В края на изявлението си, Пеевски отбелязва, че и той, и Доган знаят каква е истината и че историята ще покаже кой е бил прав.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина