България

В София, случаен минувач спасява две деца от пожар оставени без надзор.

Минувач спасява две деца – на 2 и 6 години които са попаднали в капана на пожар, докато са били оставени сами в апартамента на родителите им. Мъжът успява да ги измъкне от огнения капан и сега те са невредими. 

Пожарът е бил в столичния квартал „Люлин”. Докато мъжът се разхожда вижда голо и босо дете на първия етаж на блока. Без да подозира какво се случва в апартамента, мъжът влиза да помогне. По писъците на 2-годишното дете успява да го намери.

Успял е да влезе в стаята в която е имало много дим и пламъци. Хванал е детето за ръчичката и е успял да го измъкне. Децата трябвало да бъдат гледани от дядото, който обаче бил на работа. Дядото на децата признава, че това е така и казва, че родителите са наркозависими.

На място е пристигнал и бащата който сподели че има проблеми с майката. Самия той отрича да употребява наркотици, но казва, че майката на децата го прави.  

Часове след инцидента приятели и близки на семейството са на място, за да почистят това, което в останало след пожара. Майката избягала и не може да бъде намерена. Сега самотният баща трябва да търси място, където да живеят с децата.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина