България

В Добрич днес останаха без градски транспорт.

Спирането на градските автобуси в Добрич предизвика значителни неудобства за жителите на града, които разчитат на обществения транспорт за ежедневното си придвижване. Причината за спирането е липсата на разписани пътни листи за шофьорите, които са пристигнали на работа рано сутринта, но са открили, че не могат да изпълнят курсовете си без тях.

Ситуацията предизвика напрежение и недоволство сред гражданите, които изразиха своите оплаквания в социалните мрежи заради закъсненията и невъзможността да достигнат навреме до работните си места. Общински съветници, включително Йордан Йорданов и заместник-кметът на община Добрич Павел Павлов, както и председателят на постоянната комисия по транспорт, се намесиха в опит да разрешат проблема. В момента се водят разговори с ръководството на транспортното дружество, за да се намери бързо решение и шофьорите да могат да започнат работа.

Шофьорите са готови да тръгнат веднага, щом им бъдат предоставени необходимите документи, което показва тяхната ангажираност към работата и желание да обслужват гражданите. Очаква се скоро да бъде намерено временно или постоянно решение на проблема, за да се възстанови нормалното движение на градските автобуси в Добрич.

Релевантни

Back to top button
Изпрати новина